Web sitemize hoşgeldiniz.

Facebook’ta Zaman Tüneli Silme Mümkün Mü?

30 Ağustos 2018

Facebook, çok geniş bir kitle tarafından aktif olarak kullanılan bir sosyal paylaşım sitesidir. Yediden yetmişe bir milyar üç milyon kullanıcı tarafından yoğun olarak kullanılmaktadır. Tüm bu aktif kullanımın en önemli nedeni, Facebook’un rakip sosyal paylaşım sitelerinden farklı olarak güncel uygulamalara sahip olmasıdır.

Facebook’un en sevilen özelliği, zaman tüneli uygulamasıdır. Zaman tüneli uygulaması ile profilinizi ziyaret eden kişiler, paylaştığınız durumları ve bilgileri, belli bir kronolojik sıraya göre takip edebilir. Bu uygulama, profil ziyaretlerini daha anlaşılır bir hale getirmiştir.

Zaman tüneli uygulamasının bu kadar yaygınlaşması akıllara “Facebook’ta bulunan zaman tüneli tamamen silinebilir mi?” sorusunu getirmiştir. Şimdi isterseniz, Facebook’un zaman tüneli uygulamasına dair tüm bilmeniz gerekenleri öğrenelim.

Facebook’ta Bulunan Zaman Tüneli Uygulaması Tamamen Silinebilir Mi?

Facebook’taki zaman tüneli tamamen silinebilir mi sorusunu merak ediyorsanız verilecek en kısa ve öz cevap hayır olacaktır. Eğer Facebook’ta bulunan zaman tüneli özelliğini bir kere kullanmaya başladıysanız, tamamen geriye dönmeniz mümkün değildir.

Ancak bu durum için endişe etmenize gerek yok. Facebook profilinizde bulunan zaman tüneli özelliğini illa kaldırmak veya insanlar tarafından görülmesini istemiyorsanız uygulayabileceğiniz birkaç yöntem var. Ancak bir kez daha, bu yöntemlerin kesin bir sonuç sağlamadığını belirtmekte fayda var. Şimdi de, zaman tüneli verilerini saklamak için neler yapabileceğinize bakalım.

Facebook Zaman Tünelinin Görünürlüğünü Nasıl Kontrol Edebilirim?

Facebook zaman tünelinin görünürlüğünü kontrol etmek için iki yöntem bulunur. Eğer zaman tünelinde paylaştığınız bilgilerin insanlar tarafından görünmemesini istiyorsanız, o ana kadar paylaştığınız verileri zaman tünelinizden silebilirsiniz. Ancak bu yöntem, çok uzun süreceğinden kullanışlı değildir.

İkinci yöntem ise, zaman tünelinize erişimi olan insanları seçmektir. Bu işlemi yapmak da son derece kolaydır. Zaman tünelinizi ziyaret edecek insanları belirlemek için profilinizdeki “ayarlar” bölümüne girmeniz gerekiyor.

Ayarlarda bulunan seçeneklerden “gizlilik” e tıklayarak Facebook profilinizde bulunan zaman tünelini kimlerin göreceğini önceden belirleyebilirsiniz. Bu yöntemi kullanarak, Facebook profilinizde bulunan diğer bilgilerin erişimini de kontrol edebilirsiniz. Üstelik tek yapmanız gereken gizlilik ayarlarını değiştirmek.

ZİYARETÇI YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Hemen Satın Al